Brazílčan Ramón: Ďakujem, Trenčín

NETKY.SK • 6 August 2015, 19:50 • 2 min
Brazílčan Ramón: Ďakujem, Trenčín

TRENČÍN - Brazílsky futbalista Ramón Rodríguez da Silva po prestupe z Trenčína do dánskeho mužstva FC Nordsjaeland poďakoval svojmu bývalému zamestnávateľovi za viac ako trojročnú spoluprácu.

slovakia

left justify in out

"Hoci som do Trenčína prišiel pred pár rokmi, zdá sa mi, akoby to bolo len včera. Spomínam si na skvelé privítanie. Všetci v AS výrazne ovplyvnili môj príbeh. Nikdy na to nezabudnem. Zažil som krásne, zábavné, ale aj menej veselé dni. To všetko formovalo môj futbalový a osobnostný rast," uviedol 24-ročný obranca pre klubový web astrencin.sk. 

 

Ramón poznamenal, že z Trenčína odchádza oveľa pripravenejší a skúsenejší. "Podstatní sú priatelia, ktorých som stretol. V Trenčíne som našiel novú rodinu. Môj odchod neznamená navždy zbohom, iba ďalší krok v živote. Verím, že ani Trenčania nezabudnú na mňa. Ja budem mať toto mesto a ľudí stále v srdci. Ďakujem, Trenčín," odkázal Brazílčan. 

 

Ramón v utorok posledný raz trénoval s Trenčanmi, ešte v ten istý deň večer odletel do Kodane. Následne absolvoval lekárske testy a už vo štvrtok ráno bol na tréningu svojho nového zamestnávateľa FC Nordsjaelland. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies