Brazílčan Paulinho: Aj angažmán v Poľsku mal svoj zmysel

NETKY.SK • 25 Jún 2014, 09:52 • 2 min
Brazílčan Paulinho: Aj angažmán v Poľsku mal svoj zmysel

RIO DE JANEIRO - Člen základnej zostavy brazílskej futbalovej reprezentácie Paulinho priznal, že počas svojho pôsobenia v Poľsku získal cenné skúsenosti.

slovakia

left justify in out

"Bol som tam v rokoch 2007 - 2008. Spočiatku som veľmi nehrával, až neskôr som začal chodiť na ihrisko častejšie. Pobyt v Poľsku považujem v mojej kariére za dôležitý. Bol som mladý hráč a krôčik po krôčiku som získaval dôležité skúsenosti. Ako vidíte, zišli sa mi, pretože teraz hrám za Brazíliu," vyhlásil pre portál sportowefakty.pl 25-ročný defenzívny záložník, ktorý v spomenutom období hrával za LKS Lodž, kam prišiel z litovského klubu FC Vilnius.

 

"Bolo to však náročné obdobie. Keď som sa v roku 2008 vrátil z Poľska do Brazílie, bol som znechutený a rozčarovaný. Chcel som dokonca ukončiť kariéru. S odstupom času spomínam na Poľsko veľmi rád. Rád sledujem tamojší futbal," doplnil Paulinho, ktorý priznal, že rovnako ako všetci jeho krajania túži po zisku šiesteho titulu majstra sveta: "Je potrebné, aby sme v zostávajúcich zápasoch hrali tak ako proti Kamerunu. Takýmto spôsobom sme schopní vyhrať celé MS." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies