Brazílčan Luiz Adriano prestúpil do Spartaka Moskva

NETKY.SK • 17 Január 2017, 13:58 • 2 min
Brazílčan Luiz Adriano prestúpil do Spartaka Moskva

MOSKVA - Brazílsky futbalový útočník Luiz Adriano podpísal dlhodobý kontrakt s ruským klubom Spartak Moskva. Dvadsaťdeväťročný kanonier prichádza z AC Miláno.

slovakia

left justify in out

"Som rád, že som prestúpil do Spartaka. Budem sa snažiť nosiť jeho červeno-biely dres s hrdosťou. Dúfam, že sa mi bude strelecky dariť a získame majstrovský titul," povedal Luiz Adriano pre oficiálny web moskovského klubu.


V minulosti si urobil dobré meno počas osemročného pôsobenia (2007-2015) v Šachtare Doneck, s ktorým vyhral šesť ukrajinských titulov aj Pohár UEFA (2009). V sezóne 2014/2015 ho vyhlásili za najužitočnejšieho hráča skupinovej fázy Ligy majstrov.


"Luiz Adriano je dokonale známy hráč v celej Európe, predovšetkým vďaka účinkovaniu v Šachtare Doneck, kde získal mnoho trofejí a dokonca sa stal najlepším strelcom skupinovej fázy LM. Všetci v klube veríme, že u nás naplno predvedie svoje bombardérske schopnosti," skonštatoval generálny riaditeľ Spartaka Sergej Rodionov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies