Brazílčan, ktorý pohrýzol pasažiera a zomrel mal v žalúdku kokaín za 54-tisíc eur

NETKY.SK • 21 Október 2015, 08:47 • 2 min
Brazílčan, ktorý pohrýzol pasažiera a zomrel mal v žalúdku kokaín za 54-tisíc eur

DUBLIN - Dvadsaťštyriročný Brazílčan, ktorý skolaboval a následne zomrel na palube írskeho lietadla po tom, ako v záchvate šialenstva zaútočil na svojho spolucestujúceho, mal v žalúdku 800 gramov kokaínu v hodnote 54.000 eur. Droga bola zabalená v 80 vrecúškach.

slovakia

left justify in out

Informáciu prinieslo dnešné vydanie denníka The Irish Times s odvolaním sa na výsledky súdnej pitvy. Nedeľňajší let írskej spoločnosti Aer Lingus z portugalskej metropoly Lisabon do írskeho Dublinu bol v súvislosti s incidentom presmerovaný do mesta Cork na juhozápade Írska, pričom tamojší zdravotníci Brazílčana po prílete prehlásili za mŕtveho.


Cestujúci uviedli, že Brazílčan počas letu pohrýzol svojho suseda, pričom posádka stroja sa ho následne snažila spútať. Muž však upadol do bezvedomia. Lekárovi ani zdravotnej sestre, ktorí sa nachádzali na palube lietadla, sa už Brazílčana oživiť nepodarilo.


Polícia v Corku po prílete lietadla zatkla 44-ročnú Portugalčanku, ktorá cestovala spolu so zosnulým, keďže v jej batožine objavila dva kilogramy amfetamínu.


Zraneného pasažiera previezli do miestnej nemocnice v Corku, kým zvyšných 165 cestujúcich dopravili autobusmi do Dublinu.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies