Brazílčan Kaká: V Miláne mám dvere stále otvorené

NETKY.SK • 28 Január 2016, 15:01 • 2 min
Brazílčan Kaká: V Miláne mám dvere stále otvorené

MILÁNO - Brazílsky futbalista Kaká kedysi patril medzi najjagavejšie hviezdy talianskeho AC Miláno, v súčasnosti 33-ročný ofenzívny stredopoliar získal s tímom "rossoneri" v sezóne 2003/04 majstrovský titul a v ročníku 2006/07 aj trofej v Lige majstrov.

slovakia

left justify in out

Okrem toho má na konte tiež prvenstvá v národnom (2004) i európskom superpohári (2007) a na MS klubov FIFA (2007).


Ricardo Izecson dos Santos Leite je momentálne hráčom Orlanda v zámorskej MLS a podľa svojich vyjadrení by sa nebránil prípadnému druhému návratu na San Siro. "Moja budúcnosť? Možno budem hrať videohry. Skutočne neviem, čo bude, ale je náročné byť trénerom. Prinajmenšom je to však kariéra, ktorá ma fascinuje. Ďalší návrat do Milána? Teraz som šťastný v USA, ale pôsobenie v drese AC som si naozaj užíval. Myslím si, že tam mám stále dvere otvorené," povedal Kaká pre Globo Esporte.


Rodák z Gamy prišiel prvýkrát do Milána v roku 2003, o šesť rokov neskôr prestúpil do Realu Madrid. Na Štadión Giuseppeho Meazzu sa vrátil pred sezónou 2013/14, no o rok neskôr odišiel do zámoria. V drese AC odohral dokopy 308 zápasov a strelil v nich 105 gólov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona