Brazílčan Bernardo Frizoni novým hráčom Podbrezovej

NETKY.SK • 17 September 2015, 12:41 • 2 min
Brazílčan Bernardo Frizoni novým hráčom Podbrezovej

PODBREZOVÁ - Do tímu účastníka najvyššej slovenskej futbalovej súťaže ŽP Šport Podbrezová pribudol nový hráč - brazílsky ľavý obranca Bernardo Frizoni Da Cruz Diás.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný bek (nar. 19. marca 1990) prišiel na Horehronie z TFC Lombard Pápa, v minulosti pôsobil aj v iných maďarských kluboch Zalaegerszegi TE, Diósgyőri VTK, Barcsi SC a rezerve Honvédu Budapešť. V rokoch 2011 - 2012 si obliekal dres FK Bodva Moldava nad Bodvou.

 

Frizoni si môže odkrútiť debut za Podbrezovú v sobotu na ihrisku Senice. ŽP Šport je v tabuľke Fortuna ligy na predposlednej 11. priečke o jeden bod pred poslednými Michalovcami. Podbrezovčania momentálne ťahajú negatívnu ligovú sériu, prehrali ostatné štyri zápasy a nevyhrali už v šiestich po sebe. Naposledy a dosiaľ jediný raz sa tešili z plného bodového zisku 1. augusta doma proti Michalovciam (6:2).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies