Brazílčan Neymar zostane v Barcelone o tri roky dlhšie, v piatok podpíše novú zmluvu

NETKY.SK • 17 Október 2016, 16:47 • 2 min
Brazílčan Neymar zostane v Barcelone o tri roky dlhšie, v piatok podpíše novú zmluvu

BARCELONA - Brazílsky útočník Neymar sa v FC Barcelona cíti výborne a už v piatok podpíše s úradujúcim španielskym futbalovým šampiónom novú zmluvu.

slovakia

left justify in out

Na podmienkach kontraktu s platnosťou do 30. júna 2021 sa so svojím zamestnávateľom dohodol už v júli a ukončil tak špekulácie o prípadnom prestupe. Teraz júlovú dohodu spečatia podpisom. Neymarova aktuálna zmluva v katalánskom veľkoklube vyprší koncom roka 2018.


"V Barcelone som šťastný. Všetko je presne také, aké som si to vysníval. Užívam si to," vyhlásil 24-ročný Brazílčan, ktorý do Katalánska prišiel v roku 2013 z FC Santos. Zo všetkého najviac si Neymar pochvaľuje atmosféru, ktorá medzi "blaugranas" panuje: "Všetci sme tu priatelia. Sme pokojní, tvoríme veľmi pevný celok, a preto tak často víťazíme. Bolo by ťažké nájsť niečo podobné v inom tíme. Niet iného takého klubu, ako je FC Barcelona."


Barcelona rovnako potvrdila zotrvanie obrancu Javiera Mascherana do roku 2019.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies