Bravo si roztrhol achilovku, v bránke Manchestru City bude dlhšie chýbať

NETKY.SK • 21 August 2018, 10:59 • 2 min
Bravo si roztrhol achilovku, v bránke Manchestru City bude dlhšie chýbať

MANCHESTER - Čilský futbalový brankár Claudio Bravo si roztrhol achilovku na pondelkovom tréningu Manchestru City. Presný rozsah jeho zranenia určia až štvrtkové lekárske testy v Barcelone, ale je pravdepodobné, že anglickému šampiónovi bude chýbať dlhšie obdobie.

slovakia

left justify in out

"Bez ohľadu na to, čo sa stalo a ako zle to dnes vyzerá, život pokračuje ďalej a zajtra to bude určite lepšie," napísal na twitteri 35-ročný gólman, ktorý prišiel do Manchestru City z FC Barcelona na začiatku sezóny 2016/17. Skúsený Čiľan odchytal v drese "Citizens" dovedna 44 duelov. Takmer polovicu však absolvoval v pohárových súťažiach.

Obhajca anglického titulu má na brankárskom poste k dispozícii jednotku v podobe Brazílčana Edersona, no po zranení Brava mu bude kryť chrbát iba 20-ročný Daniel Grimshaw.

 

Mladý Angličan nemá na konte ani jeden štart v seniorskej súťaži a Manchester už nemôže kúpiť nového gólmana, pretože prestupové obdobie v Premier League sa skončilo už 9. augusta. Do konca augusta však ešte pripadá do úvahy angažovanie nejakého gólmana formou hosťovania.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies