BRATISLAVA - Ak patríte medzi tých, ktorí nepohrdnú mäsom tento recept je pre vás ako stvorený.
Čas prípravy: 20 minút
Doba varenia: 2 hodiny
Ingrediencie
1 kg bravčového pliecka
1 cibuľa
mrazená francúzska zelenia
1 pohár sterilizovaného leča
cestoviny
2 PL hladkej múky
mletá sladká paprika
soľ
korenie
olej
1 balíček cestovín
POSTUP
Na rozpálenom oleji si orestujeme na drobno nakrájanú cibuľu. Pridáme na kocky nakrájané bravčové pliecko.
Orestujeme aby sa nám mäso zatiahlo. Keď už je opečené do biela zo všetkých strán pridáme soľ, korenie a zalejeme vodou. Dusíme do zmäknutia.
Keď už je mäso mäkké pridáme balíček mrazenej francúzskej zeleniny a jeden pohár leča. Povaríme spolu asi 10 minút.
Pripravíme si zátrepku z vody, hladkej múky a mletej sladkej papriky. Prilejeme za stáleho miešania do mäsa a privedieme k varu. Dochutíme soľou a korením podľa chuti.
Podávame spolu s cestovinami.
Prajeme dobrú chuť.
Máte vlastné vyskúšané recepty? Budeme radi, ak nám ich pošlete na redakcia@netky.sk a zverejnením sa o ne podelíte s čitateľmi našej stránky.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies