Bravčové pliecko s francúzskou zeleninou

NETKY.SK • 5 Jún 2016, 10:19 • 2 min
Bravčové pliecko s francúzskou zeleninou

BRATISLAVA - Ak patríte medzi tých, ktorí nepohrdnú mäsom tento recept je pre vás ako stvorený.

slovakia

left justify in out

Čas prípravy: 20 minút

Doba varenia: 2 hodiny

 

Ingrediencie

1 kg bravčového pliecka

1 cibuľa

mrazená francúzska zelenia

1 pohár sterilizovaného leča

cestoviny

2 PL hladkej múky

mletá sladká paprika

soľ

korenie

olej

1 balíček cestovín

 

POSTUP

Na rozpálenom oleji si orestujeme na drobno nakrájanú cibuľu. Pridáme na kocky nakrájané bravčové pliecko.

 

Orestujeme aby sa nám mäso zatiahlo. Keď už je opečené do biela zo všetkých strán pridáme soľ, korenie a zalejeme vodou. Dusíme do zmäknutia.

 

Keď už je mäso mäkké pridáme balíček mrazenej francúzskej zeleniny a jeden pohár leča. Povaríme spolu asi 10 minút.

 

Pripravíme si zátrepku z vody, hladkej múky a mletej sladkej papriky. Prilejeme za stáleho miešania do mäsa a privedieme k varu. Dochutíme soľou a korením podľa chuti.

 

Podávame spolu s cestovinami.

 

Prajeme dobrú chuť.

 

Máte vlastné vyskúšané recepty? Budeme radi, ak nám ich pošlete na redakcia@netky.sk a zverejnením sa o ne podelíte s čitateľmi našej stránky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies