Bratranec rappera Franka Oceana chce od Browna viac ako tri milióny dolárov

NETKY.SK • 4 December 2013, 10:57 • 2 min
Bratranec rappera Franka Oceana chce od Browna viac ako tri milióny dolárov

LOS ANGELES - Sha'Keir Duarte, bratranec amerického speváka a rappera Franka Oceana, žiada od Chrisa Browna odškodné viac ako tri milióny dolárov (v prepočte približne 2,2 milióna eur) za to, že ho údajne brutálne zbil Brownov bodyguard. Malo sa tak stať 27. januára počas potýčky medzi oboma spevákmi na parkovisku pred hudobným štúdiom v kalifornskom meste West Hollywood.

slovakia

left justify in out

Duarte podal žalobu na Browna ešte v auguste, pričom tvrdí, že Brownov bodyguard s prezývkou Hood ho minimálne dvanásťkrát kopol, keď už ležal na zemi, pričom niekoľko kopancov utŕžil aj do hlavy. Brown údajne svojho bodyguarda povzbudzoval a po útoku sa Duartemu posmieval. Duarte v súdnych dokumentoch uviedol, že žiada milión dolárov (zhruba 736-tisíc eur) ako bolestné, milión dolárov za citovú ujmu, milión dolárov ako odškodné plniace represívnu funkciu a 60-tisíc dolárov (44-tisíc eur) ako kompenzáciu za poplatky spojené s liečbou. Brown však minulý mesiac podal na Duarteho protižalobu, v ktorej tvrdí, že celú potýčku začal práve Duerte. Spevák ďalej uviedol, že Duarte bol agresívny a nepriateľský, pričom sa mu mal vyhrážať smrťou a tiež ho kopol a udrel. 

Dvadsaťštyriročný Chris Brown má na svojom konte zatiaľ päť albumov - Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011) a Fortune (2012). Na budúci rok by mal vydať nový album X. K jeho najúspešnejším hitom patria skladby Run It! (feat. Juelz Santana), Kiss Kiss, With You, No Air (feat. Jordin Sparks), Look At Me Now (feat. Lil Wayne & Busta Rhymes) alebo Forever. Vlani získal Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album za nahrávku F.A.M.E.. Okrem hudby sa zviditeľnil aj napadnutím svojej bývalej priateľky Rihanny a množstvom ďalších konfliktov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona