Bratranec Georgea Michaela prezradil príčinu spevákovej smrti!

NETKY.SK • 17 Január 2017, 14:32 • 2 min
Bratranec Georgea Michaela prezradil príčinu spevákovej smrti!

LONDÝN – Bratranec zosnulého speváka Georgeho Michaela Andros Georgiou v rozhovore pre televíziu BBC prezradil, že George bral tvrdé drogy až do svojej smrti.

slovakia

left justify in out

Na Štedrý deň objavil Fadi Fawaz nehybné telo svojho priateľa George Michaela. Po prvých výsledkoch pitvy neurčili lekári príčinu smrti, a tak spravil aj toxikologické testy, ktorých výsledku zatiaľ nie sú známe.

 

Andros Georgiou s Georgeom vyrastal a tvrdí, že sú bratranci. V rozhovore pre BBC povedal, že spevák bral užíval tvrdé drogy až do smrti. George Michael sa mal podľa jeho slov omylom predávkovať. Podľa Androsa nespáchal spevák samovraždu.

 

img

 

George Michael v rozhovore pre Victoriu Derbyshire povedal, že George Michael užíval kokaín a crack. Špekulácie o heroíne vyvrátil.

 

„Myslím si, že si toho  zobral príliš veľa. Zamiešal to s antidepresívami a ďalšími liekmi, a potom to zapil alkoholom. Podľa mňa sa mu jednoducho zastavilo srdce,“ povedal spevákov bratranec Andros.

 

George Michael s Androsom kedysi spolupracoval, ale v roku 1998 sa údajne odcudzili.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies