Bratislavu rozžiari exkluzívny charitatívny Festival of fashion

NETKY.SK • 19 November 2011, 01:47 • 2 min
Bratislavu rozžiari exkluzívny charitatívny Festival of fashion

Bratislavu rozžiari exkluzívny charitatívny Festival of fashion

slovakia

left justify in out

img

Exkluzívne charitatívne podujatie špičkových značiek pod názvom Festival of fashion sa uskutoční v dňoch 22. až 25. novembra v bratislavskej Redute.
Festival otvorí Day of fashion labels (Deň módnych značiek), v rámci ktorého sa v priebehu 90 minút samostatne predvedú luxusné módne značky s najnovšími kolekciami, ktoré môžu nájsť módni nadšenci v predajných sieťach na Slovensku a v Českej republike. "Očaria ich luxusné kabelky zo vzácnych koží od Sofie&Jane, šperky od klenotníctva Valentína či francúzska značka Cipo & Baxx," uviedla pre TASR Daniela Kralevich, usporiadateľka módneho festivalu.
Jeho druhý večer bude patriť Sothys & Cipo & Baxx fashion party. Jej účastníkov privíta moderátor Roman Juraško o 20.30 hodine. O príjemnú atmosféru sa postará slovenský spevák Peter Cmorik. "Na divákov čaká dokonalé vystúpenie, v ktorom sa snúbi móda, štýl a krása v pánskej tanečnej módnej šou spolu s tanečnou skupinou Cre Dance," priblížila Kralevich s tým, že k večeru bude patriť aj dámska módna prehliadka, na ktorej nebudú chýbať známe tváre, ďalej exkluzívna výstava diamantových šperkov, poradenstvo a líčenie luxusnej francúzskej značky Sothys. O polnoci priaznivcov módy roztancuje DJ v oficiálnom začiatku fashion party, ktorá bude trvať do skorých ranných hodín.
Bodku za festivalom urobí 25. novembra Day of world famous label (Deň svetovej značky). Viac ako 250 hostí z rôznych sfér slovenského, ale aj zahraničného diania si bude mať možnosť pozrieť módnu prehliadku svetovej značky, ktorej kolekciu pri tejto príležitosti privezú na Slovensko. "Tento večer ovládne taliansky dizajn, precíznosť, elegancia so značkami Max Mara a Marina Rinaldi," uzavrela Daniela Kralevich, ktorá podujatie organizuje s cieľom pomôcť klinike hematológie a onkológie Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou v Bratislave.
Festival of fashion sa koná pod záštitou manželky prezidenta SR Silvie Gašparovičovej.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies