Bratislavu aj tento týždeň čakajú dopravné obmedzenia

NETKY.SK • 10 Júl 2016, 15:11 • 2 min
Bratislavu aj tento týždeň čakajú dopravné obmedzenia

BRATISLAVA - Na dopravné obmedzenia, ktoré od 10. do 15. júla čakajú Bratislavu, upozorňuje polícia.

slovakia

left justify in out

 Ako informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, v uvedených dňoch môže dôjsť k čiastočným dopravným obmedzeniam pri presune delegácií z letiska M. R. Štefánika a hraničného prechodu Jarovce – Kitsse k miestam ubytovania delegácií, čiže smerom k hotelom River Park, Sheraton či Austria Trend, respektíve pri presune z centra mesta na letisko a hraničný prechod a v dňoch 11., 12. a 14. júla aj v popoludňajších a večerných hodinách na Bratislavský hrad. Usmerňovanie a reguláciu dopravy budú zabezpečovať hliadky dopravnej polície podľa vzniknutej dopravno-bezpečnostnej situácie.


Szeiff pripomína, že od 1. júla do 15. októbra je neprejazdná Medená ulica, pričom vjazd vozidiel je možný cez Kúpeľnú ulicu. V dňoch 11. až 15. júla v čase od 06:00 do 18:00 budú dopravné obmedzenia v zmysle schváleného projektu organizácie dopravy, v rámci ktorého bude zakázaný vjazd na Mostovú ulicu z Vajanského a Rázusovho nábrežia. Vjazd k hotelu Carlton pre hostí umožnia z Jesenského a Gorkého ulice, zároveň ho ale budú kontrolovať a riadiť policajti.


Polícia zároveň upozorňuje všetkých účastníkov cestnej premávky, že sú povinní dodržiavať pravidlá cestnej premávky, správať sa disciplinovane a ohľaduplne tak, aby neohrozili bezpečnosť alebo plynulosť cestnej premávky a tiež musia poslúchať pokyny polície.


Na internetovej stránke ministerstva vnútra zároveň budú priebežne aktualizovať informácie o dopravných obmedzeniach.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies