Bratislavský Volkswagen v pondelok po troch týždňoch obnoví výrobu

NETKY.SK • 8 Január 2016, 10:34 • 2 min
Bratislavský Volkswagen v pondelok po troch týždňoch obnoví výrobu

BRATISLAVA - Spoločnosť Volkswagen Slovakia po troch týždňoch celozávodnej dovolenky začne v pondelok s výrobou.

slovakia

left justify in out

"Pokoj vo výrobe sme využili na údržbu a kontrolu zariadení. Vo výrobe SUV vozidiel sme realizovali komplexné stavebné a technologické úpravy, ktoré z dôvodu sedemdňovej nepretržitej prevádzky sme nemohli realizovať počas roka,“ informoval hovorca spoločnosti Vladimír Machalík.


Počas trojtýždňovej celozávodnej dovolenky v bratislavskej automobilke pracovalo 500 zamestnancov. "Počas tohto obdobia zároveň prebiehali technické práce na novej karosárni Porsche a novej montážnej hale Porsche,“ konštatoval Machalík.


Volkswagen Slovakia vyrobil na Slovensku od roku 1991 viac ako štyri milióny vozidiel. Zamestnáva viac ako 9 900 ľudí. V závode v Bratislave vyrába automobily Volkswagen Touareg, Audi Q7, Volkswagen up!, SEAT Mii, ŠKODA Citigo, karosérie Porsche Cayenne a prevodovky, v Martine komponenty pre prevodovky, v Košiciach pripravuje vozidlá na export do Ruska a v Stupave produkuje zariadenia používané pri výrobe vozidiel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies