Bratislavský primátor aj tento rok ocení najlepších učiteľov

NETKY.SK • 27 Február 2016, 15:36 • 2 min
Bratislavský primátor aj tento rok ocení najlepších učiteľov

BRATISLAVA - Bratislavský primátor Ivo Nesrovnal pri príležitosti tohtoročného Dňa učiteľov ocení najlepších učiteľov základných, materských a umeleckých škôl či centier voľného času v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Pedagógov môžu na ocenenie navrhnúť ich kolegovia, rodičia či samotní školáci. Na posielanie nominácií majú ešte posledný týždeň, návrhy na učiteľov totiž treba na bratislavský magistrát doručiť najneskôr do piatku 4. marca. Agentúru SITA o tom informovala Katarína Kohútiková z bratislavského magistrátu.


Najobľúbenejšieho učiteľa si v špeciálnej kategórii zvolia aj samotní školáci. Do kategórie Učiteľ - môj kamarát môžu navrhnúť učiteľa, ktorý sa pre nich stal nielen dobrým vychovávateľom, ale tiež kamarátom. Ocenenie od primátora Bratislavy môžu učitelia získať za svoju celoživotnú prácu v školstve a za mimoriadne výsledky dosiahnuté vo výchove a vzdelávaní. Získať ocenenie majú šancu aj učitelia, ktorí sa podieľali na rozvoji školstva v Bratislave v oblasti výchovy a vzdelávania, humánneho a tvorivého prístupu vo výchovno-vzdelávacom procese.

 

Ocenenie môžu učitelia získať aj za dosiahnutie mimoriadnych výsledkov v oblasti výchovy a vzdelávania žiakov, či tí, ktorí sú autormi medzinárodných školských projektov, ktoré reprezentujú Bratislavu a Slovensko v zahraničí. Ďalšími kritériami na zisk ocenenia je aj počet odpracovaných rokov v bratislavských školách, posudzovať sa bude aj kvalita spracovanej nominácie. Nominovať môžu ľudia tých učiteľov, ktorí za posledných päť rokov nezískali ešte takéto ocenenie.


Návrhy na ocenenie pre najlepších učiteľov môžu navrhovatelia posielať do 4. marca poštou na adresu Magistrát hlavného mesta SR Bratislava, oddelenie kultúry, školstva, športu a mládeže, Primaciálne námestie 1, 814 99 Bratislava alebo elektronicky na mareckovaal@bratislava.sk. Najlepších pedagógov primátor ocení 6. apríla počas galaprogramu organizovanému pri príležitosti Dňa učiteľov, ktorý sa bude konať v Zrkadlovej sále Primaciálneho paláca.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona