Bratislavský OLO pred sviatkami varuje pred falošnými smetiarmi

NETKY.SK • 11 December 2015, 14:14 • 2 min
Bratislavský OLO pred sviatkami varuje pred falošnými smetiarmi

BRATISLAVA - Bratislavský mestský podnik Odvoz a likvidácia odpadu (OLO) opätovne pred vianočným sviatkami upozorňuje na falošných smetiarov - vinšovníkov. Tí vystupujú v mene spoločnosti a pýtajú od ľudí peniaze.

slovakia

left justify in out

"OLO sa od takýchto aktivít dištancuje a upozorňuje obyvateľov Bratislava, že jeho zamestnanci majú túto činnosť zakázanú," uvádza OLO v tlačovej správe, ktorú agentúre SITA poskytla riaditeľka úseku obchodu a marketingu spoločnosti Anna Vargová. OLO ľudí žiada, aby o návšteve falošných smetiarov informovali zákaznícke centrum spoločnosti a pomohli pri ich identifikácii. Ocenia napríklad fotografiu podvodníkov či popis auta, na ktorom sa falošní smetiari priviezli.


OLO ľudí upozorňuje aj na zmenu pracovného odevu smetiarov. Pôvodné zeleno-oranžové oblečenie vymenili za šedo-oranžový odev. Podnik preto obyvateľov mesta prosí, aby ohlásili na oddelení služieb zákazníkom spoločnosti OLO na telefónnom čísle 02/50 110 111 alebo na e-mailovej adrese podnety@olo.sk, ak uvidia ešte pracovníkov v starých uniformách.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies