Bratislavský magistrát zatvorili, v podateľni našli biely prášok

NETKY.SK • 11 Október 2012, 09:00 • 2 min
Bratislavský magistrát zatvorili, v podateľni našli biely prášok

Bratislavský magistrát zatvorili, v podateľni našli biely prášok - Krimi Bratislavský magistrát dnes pred 9. 30 h zatvorili.

slovakia

left justify in out

img

Bratislavský magistrát dnes pred 9.30 h zatvorili. V jednej z obálok v podateľni totiž našli pracovníci neznámy biely prášok. Na mieste sú policajti, záchranári i špeciálne jednotky hasičského zboru.

"Do kontaktu s bielym práškom prišli šiesti pracovníci podateľne, ktorí sú podrobení vyšetreniam,"povedal pre TASR hovorca primátora Ľubomír Andrassy. Magistrát bude podľa jeho slov zatvorený celé predpoludnie. Predpokladáme, že najskôr v popoludňajších hodinách sa začne prevádzka, dodal.

Tatiana Kurucová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave informovala, že polícia prijala oznámenie o podozrivom bielom prášku dnes krátko po 9.15 h. "Na miesto nálezu boli vyslaní okrem príslušníkov Policajného zboru aj hasiči, ktorí nález odborným spôsobom zaistili do špeciálneho kontajnera a následne ho prevezú do Ústavu verejného zdravotníctva, kde bude vykonaný rozbor tejto zaistenej látky," uviedla Kurucová.

Podľa jej slov s látkou prišiel do kontaktu jeden pracovník podateľne, ktorý obálku otvoril, pričom v inkriminovanom čase sa v podateľne nachádzalo ďalších šesť osôb. Tie sa dosiaľ nesťažovali na zdravotné komplikácie. Miesto je v súčasnosti políciou zabezpečené. Vyšetrovateľ na základe výsledkov rozboru látky rozhodne, či bude konať vo veci šírenia poplašnej správy alebo všeobecného ohrozenia.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona