Bratislavský magistrát organizuje zbierku pre ľudí bez domova

NETKY.SK • 13 Január 2017, 16:42 • 2 min
Bratislavský magistrát organizuje zbierku pre ľudí bez domova

BRATISLAVA - Bratislavský magistrát organizuje ľuďom bez domova zbierku potravín, oblečenia a iného potrebného materiálu, ktorá pomôže ľudom v núdzi práve v mrazivom počasí.

slovakia

left justify in out

Na takejto forme zbierky sa dohodlo hlavné mesto so subjektmi pracujúcimi s ľuďmi bez domova. Informovala o tom Katarína Kohútiková z bratislavského magistrátu. Zbierka sa uskutoční v dňoch 16. až 23. januára v budove Novej radnice na Primaciálnom námestí č. 1 v kancelárii č. 321 v čase od 9:00 do 15:00.


Do zbierky sa môže zapojiť každý, kto by rád prispel trvanlivými potravinami ako napríklad cukor, instantné polievky, čaj či káva, zdravotníckym materiálom, spacími vakmi, dekami, dámskym a pánskym teplým oblečením či spodnou bielizňou. Všetky vyzbierané potraviny, oblečenie a ďalšie veci odovzdajú neziskovým organizáciám a občianskym združeniam.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies