Bratislavský koncert formácie Gus Gus je vypredaný

NETKY.SK • 4 Október 2012, 12:00 • 2 min
Bratislavský koncert formácie Gus Gus je vypredaný

Bratislavský koncert formácie Gus Gus je vypredaný - Kultúra Bratislavský koncert islandskej skupiny Gus Gus, ktorý sa bude konať v piatok 12. októbra v Ateliéri Babylon, je viac ako týždeň vopred vypredaný.

slovakia

left justify in out

img

Bratislavský koncert islandskej skupiny Gus Gus, ktorý sa bude konať v piatok 12. októbra v Ateliéri Babylon, je viac ako týždeň vopred vypredaný. Agentúru SITA o tom dnes za organizátorov informovala Silvia Turnerová. Lístky nebudú podľa usporiadateľskej agentúry Ore Pole k dispozícii ani na bráne. Skupina, ktorá sa v roku 2001 ukázala na Wilsonicu v Bratislave, však na Slovensku odohrá ešte jeden koncert. V pondelok 15. októbra sa predstaví na siedmom ročníku festivalu súčasného umenia Moonride v košickej Tabačke. Vstupenka na tento koncert stojí na webstránke tabacka.interticket.sk 15 eur.

Gus Gus pôsobia na scéne od roku 1995 a už niekoľko rokov sú ťahúňmi progresívneho nemeckého vydavateľstva Kompakt. Na konte majú osem štúdioviek, pričom komerčne najúspešnejší je album This Is Normal (1999) obsahujúci single Ladyshave a Starlovers. Skupina vo svojej tvorbe mieša house, minimal a soul s povestným chladom islandského severu. Bratislavské i košické vystúpenie bude prierezom jej 17-ročnej kariéry a okrem materiálu z aktuálneho albumu Arabian Horse (2011) zaznejú aj jej staršie hity. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies