Bratislavský DoubleTree hotel prinesie prácu takmer 100 zamestnancom

NETKY.SK • 18 Apríl 2011, 11:33 • 2 min
Bratislavský DoubleTree hotel prinesie prácu takmer 100 zamestnancom

Bratislavský DoubleTree hotel prinesie prácu takmer 100 zamestnancom

slovakia

left justify in out

img

Bratislavský novootvorený 4-hviezdičkový hotel DoubleTree by Hilton prinesie prácu takmer 100 zamestnancom. "Stálych zamestnancov máme minimálne 85. Budú sa využívať okrem toho aj brigádnici," uviedol dnes pri prehliadke hotela jeho riaditeľ Viktor Bonislavský.
Hotel, ktorý stojí v tesnej blízkosti Zimného štadióna Ondreja Nepelu, má 120 izieb, obrovské konferenčné priestory - najväčšiu konferenčnú sálu spomedzi všetkých hotelov v Bratislave s rozlohou 600 m2. Vybavený je wellness centrom s bazénom, posilňovňou, so saunami a s masážnymi priestormi.
"DoubleTree hotel má 3 kategórie výbavy. Budova hotela má 13 poschodí, z toho je 8 hotelových," informovala obchodná riaditeľka hotela Miroslava Hulíková. Samozrejmosťou je podzemné parkovanie s kapacitou viac ako 350 parkovacích miest.
Hotely a rekreačné strediská DoubleTree by Hilton predstavujú sieť luxusných ubytovacích zariadení vo viac ako 240 mestách sveta. Hilton Worldwide je popredná svetová spoločnosť pôsobiaca v odvetví ubytovania a stravovania približne s 3600 hotelmi v 82 krajinách.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies