Bratislavský Avion zmodernizuje interiér za 5 mil. eur

NETKY.SK • 20 Február 2015, 11:37 • 2 min
Bratislavský Avion zmodernizuje interiér za 5 mil. eur

BRATISLAVA - Nákupné centrum Avion Shopping Park v Bratislave zmodernizuje interiér za päť miliónov eur. Informovala o tom v piatok spoločnosť Ikea Centres Slovensko, ktorá je investorom, developerom a súčasne aj správcom nákupného centra. Podľa zverejnených informácií podstúpi Avion od svojho vzniku v roku 2002 najrozsiahlejšiu modernizáciu.

slovakia

left justify in out

Najstaršia časť centra získa nový dizajn, vrátane nových podláh. "Dôvodom modernizácie najstaršej časti Avionu, ktorá má trinásť rokov, je najmä jej existujúci dizajn. V uplynulých troch rokoch sme investovali do vynovenia stravovacieho priestoru rýchleho občerstvenia, garáží, ihrísk, či klziska," uviedla riaditeľka nákupného centra Andrea Aujeská. Od posledného rozšírenia v roku 2012 centrum investovalo do projektov modernizácie celkovo vyše 1,1 milióna eur.

 

Modernizácia bratislavského nákupného centra sa začala vo februári tohto roka a skončí v októbri. Prestavba najstaršej časti centra sa bude vykonávať počas plnej prevádzky, tak aby návštevníci nepocítili obmedzenia. "Rekonštrukčné práce budú prebiehať mimo otváracích hodín centra, a to výhradne v nočných hodinách," ubezpečil manažér projektu Andrej Dvorský.

 

Spoločnosť Ikea Centres je novou globálnou spoločnosťou Ikea Group so zameraním na nákupné centrá. Firma plne vlastnená Ikea Group zlúči existujúce nákupné centrá v Rusku, Európe a Číne do jednej skupiny. Spolu tak bude vlastniť 46 nákupných centier a štyri retail parky v 11 krajinách s rozlohou cez tri milióny metrov štvorcových prenajímateľnej plochy. Nákupné centrá novej firmy budú aj naďalej pôsobiť pod rozdielnymi značkami, ako je napríklad Mega v Rusku, Livat v Číne alebo existujúce značky v Európe.


ti;dn



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies