Bratislavský autosalón ponúka až 88 noviniek

NETKY.SK • 24 Apríl 2013, 08:00 • 2 min
Bratislavský autosalón ponúka až 88 noviniek

BRATISLAVA - Na Autosalóne 2013 sa pre slovenský trh predstavuje rekordných 88 noviniek. Škoda odhalila novú Octaviu Combi, Citroen DS3 Cabrio, Mazda novú "šestku" a Toyota očakávaný Auris Touring Sport.

slovakia

left justify in out

Oficiálne jarné premiéry na slovenskom trhu boli slávnostne odhalené po otvorení 23. ročníka bratislavského autosalónu. Novinárskym dňom sa v utorok 23. apríla začalo toto tradičné podujatie, ktoré okrem nových automobilov prezentuje aj exkluzívne automobily, klasické americké Muscle Cars či otvára tuningovú sezónu.

Bohatý sprievodný program, lákavé expozície a atraktívne hostesky. To sú tri hlavné dôvody, prečo by ste nemali vynechať Autosalón 2013 a vyskúšať napríklad simulátor nárazov a prevrátenia vozidla, sobotňajšie crash-testy (12-15h), pozrieť si ukážky jázd terénnych vozidiel, nedeľnú tuning show spojenú s dB drag racingom (auto-hifi), alebo sa len tak poprechádzať a vyskúšať aktuálne novinky na trhu s motorovými vozidlami.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies