Bratislavskú hlavnú stanicu sa v sobotu chystajú upratať

NETKY.SK • 20 Jún 2014, 09:21 • 2 min
Bratislavskú hlavnú stanicu sa v sobotu chystajú upratať

BRATISLAVA – Hlavnú stanicu v Bratislave v sobotu (21.6.) upracú. Dobrovoľníci odvezú odpadky, odstránia nelegálnu reklamu a graffiti či zdemontujú zničené lavičky. Magistrát totiž začína realizovať komunitný projekt Spolu pre čistú stanicu a v podobných aktivitách chce pokračovať celé leto.

slovakia

left justify in out

"Hlavná železničná stanica a jej okolie nie je takou vstupnou bránou do mesta, ako by bolo žiaduce. Magistrát spúšťa projekt bez ohľadu na dohady o realizácii projektu vybudovania celého Predstaničného námestia zo strany investora, ktorý sa k tomu zaviazal," vraví hovorca Bratislavy Stanislav Ščepán.

 

Okrem čistenia predstaničného priestoru sa bude podľa hovorcu lokalita dezinfikovať a budú sa maľovať stĺpy. Dobrovoľníci tiež vytrhajú burinu, odstránia náletové dreviny či vysadia novú zeleň. 

 

Bratislavská samospráva pozýva všetkých, ktorí chcú priložiť ruku k dielu a pomôcť skrášliť predstaničný priestor. Náradie pre dobrovoľníkov bude k dispozícii. 

 

Projekt čistenia stanice mesto rozbieha spolu so spoločnosťou A.R.K. technické služby. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies