Bratislavskú dopravu v sobotu obmedzia cyklistické preteky

NETKY.SK • 6 Jún 2014, 17:17 • 2 min
Bratislavskú dopravu v sobotu obmedzia cyklistické preteky

BRATISLAVA - Dopravu v Bratislave cez víkend obmedzia cyklistické preteky.

slovakia

left justify in out

Na obmedzenia sa musia vodiči pripraviť v sobotu od 12:30 do 14:00 počas 58. ročníka medzinárodných cyklistických pretekov Okolo Slovenska. Práve v tomto čase budú prechádzať cyklisti po trase od Vodného diela Čunovo smerom na Rusovce, cez Dolnozemskú, Most Apollo, Prístavnú, Landererovu a Čulenovu ulicu až do cieľa k nákupnému centru na Pribinovej ulici.

 

Premávka na tejto trase bude v tom čase vylúčená. Po trase budú od 11:50 do 12:30 prechádzať aj účastníci cyklistického podujatia Energia pre život. "Vodičov preto vyzývame, aby pri prejazde touto trasou zvýšili pozornosť, znížili rýchlosť a rešpektovali pokyny dopravných policajtov. Tí budú dohliadať na bezpečnosť nielen účastníkov podujatia, ale aj účastníkov cestnej premávky a v prípade potreby budú premávku regulovať," informovala agentúru SITA bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová.

 

Čiastočné obmedzená bude od soboty 7. júna od 21:00 do nedele 8. júna do 09:00 doprava aj v úseku Mierová - Senecká. Osádzať tu budú oceľové premostenie na mostný uzáver na moste diaľnice D1. Doprava bude presmerovaná vždy do voľného jazdného pruhu a riadne vyznačená prenosným dopravným značením.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies