Bratislavskí policajti zadržali výtržníka z MHD

NETKY.SK • 9 Apríl 2013, 17:01 • 2 min
Bratislavskí policajti zadržali výtržníka z MHD

BRATISLAVA - V autobuse mestskej hromadnej dopravy (MHD) v Bratislave robil v pondelok (8. 4.) večer výtržnosti 24-ročný muž. Žiadal vodiča, aby zastal mimo zastávky a začal udierať do presklenej časti jeho kabíny. Polícia mu v dychu namerala alkohol.

slovakia

left justify in out

Ako TASR informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Petra Hrášková, muž cestoval v linke číslo 92. Keď vodiča podľa Hráškovej nedonútil zastaviť vozidlo, prešiel do zadnej časti autobusu, kde mal búchať do zariadenia a verbálne napádať ostatných cestujúcich. "Následne mal muž odkopnúť a zároveň poškodiť označovač lístkov a kopať do autobusových dverí," opísala.

Keď vodič zastal na zastávke, muž vyskočil z autobusu a začal utekať. Vtedy, krátko po 21.00 h, ho na Einsteinovej ulici zadržala policajná hliadka a eskortovala na príslušné obvodné oddelenie. V dychu muža policajti zistili alkohol s hodnotou 0,60 mg/l. "Po vykonaní potrebných úkonov bol umiestnený do cely policajného zaistenia, kde čaká na ďalšie úkony, ktoré budú vykonané," dodala Hrášková s tým, že v súčasnosti je 24-ročný muž podozrivý zo spáchania prečinu výtržníctva a z prečinu poškodzovania cudzej veci.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies