Bratislavskí pekári vytvorili nový rekord, upiekli 11-metrový pivný koláč

NETKY.SK • 7 Máj 2016, 17:00 • 2 min
Bratislavskí pekári vytvorili nový rekord, upiekli 11-metrový pivný koláč

BRATISLAVA - Pekárom z hlavného mesta sa podarilo v piatok (6.5.) vytvoriť nový slovenský rekord. Upiekli 11-metrový pivný koláč, ktorý si mohli vychutnať návštevníci Bratislavského majálesu. Certifikát o vytvorení slovenského rekordu odovzdal autor Knihy slovenských rekordov Igor Svítok. TASR informovala PR manažérka Petra Bačová.

slovakia

left justify in out

Na Bratislavskom majálese, ktorý sa začal na Tyršovom nábreží vo štvrtok (5.5.), dnes výborný zážitok po 16.30 h sľubuje koncert Petra Lipu, na ktorého nadviaže Xindl X. Koncertné finále festivalu zverili organizátori skupinám Hex a Polemic. 

 

Súčasťou Bratislavského majálesu sú aj viaceré sprievodné akcie. Verejnosť môže navštíviť napríklad kreatívny trh Májový džem Vol. 4, na ktorom sa prezentuje slovenské handmade umenie a dobré jedlo. Svoj stan má na podujatí aj Café Európa, ktorý ponúka priestor na diskusiu o európskych témach.

 

Program Bratislavského majálesu dnes vyvrcholí okolo 21.45 h takmer desaťminútovým ohňostrojom s hudobnou kulisou na motívy slávneho valčíka od Johanna Straussa Na krásnom modrom Dunaji. Ohňostroj bude odpaľovaný priamo z lode uprostred rieky Dunaj.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies