Bratislavské Nové Mesto prispeje prváčikom na školskú tašku

NETKY.SK • 19 August 2014, 14:55 • 2 min
Bratislavské Nové Mesto prispeje prváčikom na školskú tašku

BRATISLAVA - Bratislavské Nové Mesto prispeje prváčikom na nákup aktovky a školských potrieb. O príspevok 35 eur na žiaka môžu požiadať rodičia s trvalým pobytom v Novom Meste, ktorých deti nastupujú do prvého ročníka základnej školy v správe mestskej časti.

slovakia

left justify in out

Agentúru SITA o tom informoval komunikačný manažér Nového Mesta Ján Borčin. "Chceme takto aspoň čiastočne zmierniť výdavky, ktoré prináša rodinám nástup dieťaťa do školy,“ doplnil ho starosta Nového Mesta Rudolf Kusý.

 

Novomestský úrad poslal oznámenie s tlačivom žiadosti o príspevok 255 rodinám, ktoré tento rok spĺňajú podmienky pre takúto formu pomoci. Príspevok je v súlade so schválenými zásadami poskytovania finančnej pomoci Novomešťanom. Mestská časť takýto príspevok poskytuje už od roku 2002. Ako informoval Borčin, vlani novomestský úrad vyplatil 163 žiadateľom vyše 5 700 eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies