Bratislavské mestské kúpaliská dnes otvárajú letnú sezónu

NETKY.SK • 26 Máj 2017, 10:57 • 2 min
Bratislavské mestské kúpaliská dnes otvárajú letnú sezónu

BRATISLAVA – Niektoré bratislavské mestské kúpaliská dnes otvárajú letnú sezónu.

slovakia

left justify in out

Týka sa to kúpalísk Rosnička, Lamač, Tehelné pole a Delfín. V piatok 2. júna spustia kúpaciu sezónu na kúpalisku Krasňany, v sobotu 3. júna sa pripojí prírodné kúpalisko Zlaté piesky a v polovici júna i kúpalisko Rača.

 

Na svojej oficiálnej internetovej stránke o tom informuje Správa telovýchovných a rekreačných zariadení (STaRZ) v Bratislave, ktorá spravuje mestské kúpaliská. Do 25. júna budú kúpaliská od pondelka do piatka otvárať od 12:00 do 19:00 a cez víkendy od 10:00 do 19:00. Od 26. júna otváracie hodiny kúpaliská zmenia. Tohtoročnú letnú sezónu uzatvoria začiatkom septembra.

Organizácia STaRZ sa stará o sedem letných kúpalísk - Zlaté piesky, Rosnička, Lamač, Tehelné pole, Delfín, Rača a Krasňany. Návštevníci sa okrem kúpania môžu na kúpaliskách i zabaviť. Deti sa môžu tešiť preliezačky a atrakcie na detskom ihrisku, pre dospelých sú v niektorých areáloch k dispozícii posilňovacie stroje. Na letných kúpaliskách pripravujú pre návštevníkov aj pravidelné animácie pre deti i dospelých, týka sa to kúpalísk Rosnička, Delfín a Tehelné pole.

 

Cvičenia sú bezplatné, v rámci vstupného. Rozpis nájdu záujemcovia na stránke STaRZ. Výťah pre imobilných návštevníkov, ktorí sa nedokážu dostať do bazéna bez pomoci, má letné kúpalisko Tehelné pole. Využívať ho môžu na ľubovoľnom mieste pri bazéne. Na letných kúpaliskách Delfín, Tehelné pole, Rosnička, Rača, Krasňany si zas môžu ľudia okrem bielych plastových lehátok zapožičať aj nové drevené lehátka.

Informácie o otváracích hodinách kúpalísk a o vstupnom nájdu záujemcovia na internetovej stránke STaRZ.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies