Bratislavské letisko sa umiestnilo medzi TOP 10 letiskami východnej Európy

NETKY.SK • 15 Marec 2017, 11:51 • 2 min
Bratislavské letisko sa umiestnilo medzi TOP 10 letiskami východnej Európy

BRATISLAVA - Bratislavské Letisko M. R. Štefánika sa štvrtý rok po sebe umiestnilo medzi TOP 10 najlepšími letiskami východnej Európy. Vyplýva to z celosvetovej ankety Skytrax - World Airport Awards. Letisko v slovenskom hlavnom meste v nej vo svojom regióne obsadilo ôsme miesto.

slovakia

left justify in out

"Ôsme miesto považujeme za pekný výsledok. Teší nás o to viac, že sme ho dosiahli vo finančnej situácii, ktorá nám neumožňuje investovať do rozvoja tak, ako by sme si priali. Napriek tomu sa nám darí neustále zlepšovať služby, ktoré cestujúci ocenili tým, že nám dali v obrovskej konkurencii ostatných letísk svoj hlas," zhodnotil generálny riaditeľ bratislavského letiska Ivan Trhlík.

 

Do ankety sa celosvetovo zapojilo 13,82 milióna cestujúcich 105 národností. Dotazníky vypĺňali návštevníci letísk od júla 2016 do februára 2017 cez webovú stránku worldairportsurvey.com, kde hodnotili 550 letísk po celom svete. Pasažieri v ankete vyjadrovali spokojnosť s takými ukazovateľmi, akými sú vybavovanie na check-ine, prílety a odlety, nákupné možnosti, bezpečnosť či pasová kontrola. Ocenenie World Airport Awards je známe aj pod názvom Passengers Choice Awards.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies