Bratislavské Letisko chystá údržbu dráh, upozorňuje na zvýšený hluk

NETKY.SK • 18 Máj 2015, 14:33 • 2 min
Bratislavské Letisko chystá údržbu dráh, upozorňuje na zvýšený hluk

BRATISLAVA - Bratislavské Letisko M. R. Štefánika chystá každoročnú údržbu vzletovo-pristávacích dráh, čo môže tento týždeň spôsobiť zvýšený hluk nad niektorými bratislavskými mestskými časťami a obcami.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala hovorkyňa letiska Veronika Ševčíková, údržbu dráh robia pred letnou sezónou v záujme bezpečnosti letovej prevádzky.

Zvýšený hluk bude do nedele v okolí Rače, Vajnôr a v okolí obcí Most pri Bratislave a Miloslavov. Pre leteckú prevádzku budú v tomto termíne dočasne využívať iba vzletovo-pristávaciu dráhu so vzletom nad spomínanými oblasťami. Podľa hovorkyne od 25. mája do konca mesiaca budú dočasne využívať iba vzletovo-pristávaciu dráhu so vzletom nad mestskými časťami Ružinov, Vrakuňa, Podunajské Biskupice, nad sídliskom Dolné hony a nad obcou Ivanka pri Dunaji. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona