Bratislavské letisko chce prilákať cestujúcich novou letnou kampaňou

NETKY.SK • 7 Jún 2012, 07:06 • 2 min
Bratislavské letisko chce prilákať cestujúcich novou letnou kampaňou

Bratislavské letisko chce prilákať cestujúcich novou letnou kampaňou - Doprava Letisko M. R.

slovakia

left justify in out

img

Letisko M. R. Štefánika - Airport Bratislava (BTS) chce prilákať cestujúcich novou letnou kampaňou "+190". V nej upozorňuje, že z metropoly Slovenska sa dá dostať do desiatok destinácií na jednu letenku, s garanciou nadväznosti letov a s batožinou zaregistrovanou do prepravy až po koncovú destináciu.
      "Znamienko plus a číslo 190 sú rovnako zrozumiteľné v každom európskom jazyku a pochopiteľné tak jednoducho, ako jednoduché je dnes z Bratislavy letieť do sveta cez Škandináviu či Rusko len s jednou letenkou," vysvetľuje obchodný riaditeľ letiska Tomáš Kika. Dodáva, že kampaň bude trvať počas celého leta.
      Bratislavské letisko je najväčšie medzinárodné letisko na Slovensku, pričom jeho história siaha až do roku 1946. V minulom roku vybavilo letisko takmer 1,6 milióna cestujúcich a zaznamenalo historický rekord v objeme vybaveného nákladu. Ten dosiahol 21.000 ton.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies