Bratislavské jazzové dni zverejnili mená headlinerov

NETKY.SK • 25 Júl 2017, 16:00 • 2 min
Bratislavské jazzové dni zverejnili mená headlinerov

BRATISLAVA - Organizátori Bratislavských jazzových dní zverejnili mená headlinerov. V piatok 20. októbra sa v bratislavskej Inchebe predstaví ako hlavná hviezda americký trubkár Roy Hargrove, s ktorým už vystupovali napríklad Wynton Marsalis či Herbie Hancock. Štyridsaťsedemročný muzikant príde na Slovensko so svojím quintetom.

slovakia

left justify in out

O deň neskôr vystúpi na rovnakom mieste americká kapela Blood, Sweat & Tears, ktorá vznikla v roku 1967 a kombinuje žánre ako džez, rock, pop i blues. Druhý, eponymný album kapely z roku 1968 získal prestížnu cenu Grammy.

 

V nedeľu poteší obdivovateľov legendárnych klávesov hammond Američan Cory Henry. Muzikant, známy aj z pôsobenia v skupine Snarky Puppy, príde so svojou kapelou The Funk Apostles.

V rámci podujatia sa bude konať 29. októbra v Ateliéri Babylon koncert amerického multiinštrumentalistu, skladateľa a producenta Marcusa Millera, ktorý predstaví nové skladby aj kapelu.

Vstupenky na festival, ale aj jednotlivé koncerty, budú v predaji od 1. augusta.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona