Bratislavské Jazzové Dni opäť ponúknu priestor mladým talentom

NETKY.SK • 22 August 2016, 18:35 • 2 min
Bratislavské Jazzové Dni opäť ponúknu priestor mladým talentom

BRATISLAVA - Organizátori Bratislavských Jazzových Dní aj tento rok ponúknu priestor mladým hudobníkom, ktorí sa môžu zúčastniť na súťaži Pódium mladých talentov Nadácie SPP. Šestica finalistov potom dostane možnosť vystúpiť v rámci aktuálneho ročníka festivalu, ktorý sa bude konať od 21. do 23. októbra v bratislavskej Inchebe.

slovakia

left justify in out

Víťaza súťaže zvolia fanúšikovia prostredníctvom online hlasovania pred festivalom aj počas neho. Tak ako aj po minulé roky bude mať víťazný interpret svojím koncertom možnosť otvoriť budúcoročné džezáky. Predošlými víťazmi boli kapely Cha Bud!, GrooveHub, Maringotka, Quartet, Martin Uherek, FAT breakFAST a The Illusions Trio.


“Tešíme sa, že súťaž si získala priazeň a pozornosť nielen medzi hudobníkmi, ktorí sa nám priebežne ozývajú počas celého roka, ale aj u fanúšikov Bratislavských Jazzových Dní, vďaka ktorým mladé a začínajúce kapely často hrajú pred plnou sálou,“ vyjadril sa organizátor podujatia Pavel Daněk. Záujemcovia zo Slovenska aj zo zahraničia sa môžu prihlásiť do 23. septembra. Prihlášky s krátkou biografiou, fotografiou musia zaslať na e-mailovú adresu rockpop@rockpop.sk alebo poštou na adresu Rock Pop Bratislava, P. O. Box 55, 814 99 Bratislava.


Medzi interpretmi, ktorí sa počas aktuálneho 42. ročníka Bratislavských Jazzových Dní predstavia, je napríklad holandská speváčka Caro Emerald, ktorá bude vystupovať v bratislavskej Inchebe v nedeľu 23. októbra.

 

Okrem nej sa na podujatí tiež ukážu aj americká speváčka a basgitaristka Nik West, anglická formácia GoGo Penguin, americká skupina Tiempo Libre, kvintet talianskeho trubkára Enrica Ravu a americký hudobník Jon Cleary.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies