Bratislavská vodárenská vyhlásila tender na ČOV Senica za 6,71 mil. eur

NETKY.SK • 20 August 2010, 11:58 • 2 min
Bratislavská vodárenská vyhlásila tender na ČOV Senica za 6,71 mil. eur

Bratislavská vodárenská vyhlásila tender na ČOV Senica za 6,71 mil. eur

slovakia

left justify in out

Bratislavská vodárenská spoločnosť (BVS), a.s., vyhlásila verejné obstarávanie na modernizáciu a intenzifikáciu čistiarne odpadových vôd (ČOV) v Senici v predpokladanej hodnote zákazky 6,71 milióna eur bez DPH. Vyplýva to z Vestníka verejného obstarávania. Otváranie obálok s ponukami sa uskutoční 21. septembra 2010.
      Predmetom tendra je rekonštrukcia a modernizácia objektov v jestvujúcom areáli ČOV so súčasnou kapacitou 20.696 napojených obyvateľov na kapacitu 40.000 obyvateľov predpokladanú v roku 2040.
      Financovanie predmetu zákazky sa bude uskutočňovať z vlastných zdrojov verejného obstarávateľa, pričom zákazka sa má ukončiť do 15 mesiacov od uzatvorenia zmluvy.
      Verejný obstarávateľ zároveň v súťažných podmienkach požaduje, aby uchádzač o zákazku preukázal ročný obrat v predmete obstarávania za roky 2007 až 2009 vo výške minimálne 8 miliónov eur bez DPH.
      Bratislavská vodárenská spoločnosť, a. s., Bratislava je výrobcom a dodávateľom pitnej vody a prevádzkovateľom vodovodov a kanalizácií v Bratislavskom kraji, v časti Trnavského kraja (okresy Skalica, Senica) a v časti Trenčianskeho kraja (okres Myjava). Jej hlavnými činnosťami sú zásobovanie obyvateľstva, priemyslu, poľnohospodárstva a ďalších spotrebiteľov pitnou vodou, odvádzanie odpadových vôd verejnou kanalizáciou a ich čistenie. BVS okrem toho spravuje a udržiava verejné vodohospodárske zariadenia a zabezpečuje vodohospodársky a technický rozvoj a investičnú výstavbu.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona