Bratislavská regionálna komora SOPK plánuje misie do Srbska, Ruska a Dánska

NETKY.SK • 9 Marec 2016, 10:58 • 2 min
Bratislavská regionálna komora SOPK plánuje misie do Srbska, Ruska a Dánska

BRATISLAVA – Viaceré zahraničné obchodné misie určené pre slovenských podnikateľov, ale aj na domácej pôde so zahraničnými firmami má v pláne aj tento rok Bratislavská regionálna komora Slovenskej obchodnej a priemyselnej komory (BRK SOPK).

slovakia

left justify in out

Okrem toho vie podnikateľom v rámci Slovenska ponúknuť aj elektronické obstaranie rôznych komodít a služieb. Ako informoval TASR riaditeľ BRK SOPK Juraj Majtán, misie bude koordinovať s ostatnými regionálnymi komorami. Prvá je na druhú polovicu apríla naplánovaná návšteva Belehradu.

 

"Plánujeme návštevu stavebného veľtrhu, ktorý sa v tom čase bude konať. Pripravujeme tiež obchodnú misiu v Rusku, v rámci ktorej sa má v Moskve podpísať dohoda o spolupráci s tamojšou obchodnou a priemyselnou komorou a napokon na prelome septembra a októbra je naplánovaná v spolupráci s obchodnou komorou v Kodani misia v Dánsku," informoval TASR riaditeľ BRK SOPK Juraj Majtán.

 

BRK SOPK a Spiš View Trading ponúkajú podnikateľom aj účasť na medzinárodnej výstave vo Viedni Intertool, ktorá sa uskutoční v prvej polovici mája (10. - 13. 5.). "Ponúkame možnosť účasti slovenských firiem v spoločnom stánku. Výstava je zameraná na strojárenské technológie, nástroje a priemyselné výrobky. Sme pripravení reagovať aj na požiadavky podnikateľov týkajúce sa účasti na iných podnikateľských akciách," ubezpečil Majtán.

 

Novinkou je tiež elektronické obstarávanie tovaru a služieb. "V rámci tejto služby sme schopní podnikateľom poskytnúť a zrealizovať elektronické obstarávanie na akúkoľvek komoditu, máme na to know-how. Vieme obstarať dodávky energií, stavebných materiálov, ale aj rôzne dodávateľské služby v rámci Slovenska," priblížil Majtán.

 

Firmy sa môžu do ďalších aktivít zapojiť prostredníctvom regionálnych komôr SOPK. Pravidelné informácie o seminároch, o zahraničných aj prichádzajúcich misiách do SR na dvojstranné (B2B) obchodné rokovania a ďalších podujatiach môžu dostávať elektronicky, pokiaľ na adresu komory pošlú svoj kontakt. Všetky aktivity zverejňuje komora na web stránke www.sopk.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies