Bratislavská polícia zatkla muža (27): Znásilňoval maloleté dievčatá!

NETKY.SK • 20 Február 2014, 11:16 • 2 min
Bratislavská polícia zatkla muža (27): Znásilňoval maloleté dievčatá!

BRATISLAVA – Bratislavskí policajti obvinili z vydierania a sexuálneho násilia 27-ročného muža. Obeťami Rafaela T. z okresu Pezinok mali byť štyri dievčatá vo veku deväť až 13 rokov. Hrozí mu väzenie na sedem až 15 rokov. O prípade dnes informoval riaditeľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Csaba Faragó.

slovakia

left justify in out

Faragó uviedol, že páchateľ si dievčatá najskôr vytypoval, potom ich sledoval a nakoniec sa s nimi dal do reči. "Dievčatá pod zámienkami vyhotovenia fotografií, ponúknutia rôznych odmien vo forme sladkostí, respektíve požiadania o pomoc, odlákal na odľahlé miesta, kde ich pod hrozbou násilia, respektíve použitia kuchynského noža prinútil vyzliecť sa a následne ich odfotil v oblasti genitálií. V dvoch prípadoch vykonal na maloletých osobách sexuálne násilie," povedal policajný riaditeľ. Všetky prípady sa stali v decembri 2013 a v januári tohto roku. 
      

Rafaela T. zadržali 18. februára a podľa polície v súčasnosti čaká na rozhodnutie sudcu, či ho vezme do väzby. Doteraz nebol za podobnú trestnú činnosť stíhaný, v milosti bol raz odsúdený za trestný čin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Policajti pri domovej prehliadke zaistili páchateľov mobilný telefón, počítač a kuchynský nôž, ktorým hrozil malým dievčatám. Policajti analyzovali aj biologické stopy. "Z predbežných výsledkov vyplynulo, že DNA profil porovnávacej vzorky bukálneho výteru (z ústnej dutiny, pozn. TASR) obvineného je zhodný s DNA profilom zaisteným zo spermatických stôp na bunde jednej z maloletých," povedal Faragó. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies