Bratislavská MHD bude vo štvrtok a v pondelok fungovať v prázdninovom režime

NETKY.SK • 12 Apríl 2017, 14:19 • 2 min
Bratislavská MHD bude vo štvrtok a v pondelok fungovať v prázdninovom režime

BRATISLAVA – Počas veľkonočných školských prázdnin, ktoré sú vo štvrtok 13. apríla a v utorok 18. apríla, bude bratislavská mestská hromadná doprava (MHD) jazdiť v upravenom režime.

slovakia

left justify in out

Dopravný podnik Bratislava (DPB) na svojej oficiálnej webovej stránke informuje, že počas týchto dvoch dní bude platiť pre prevádzku všetkých liniek MHD prevádzkový režim „pracovný deň – školské prázdniny“. Netýka sa to tých liniek, ktoré majú celoročný cestovný poriadok.

V dňoch 13. a 18. apríla nebude premávať električka číslo 7. Počas týchto dvoch dní nevypravia ani autobusovú linku číslo 184. V nedeľu 16. apríla nebudú jazdiť autobusy liniek 69 a 131. V pondelok a utorok linka číslo 131 bude premávať.

Žiakom základných a stredných škôl sa vo štvrtok 13. apríla začnú veľkonočné prázdniny. Čaká na nich spolu s víkendom šesť dní voľna. Do školy nastúpia opäť v stredu 19. apríla. Informovalo o tom ministerstvo školstva v Pedagogicko-organizačných pokynoch na školský rok 2016/2017. Veľkonočné prázdniny sú pre žiakov v školách poslednými prázdninami pred dvojmesačným letným voľnom.

Dopravný podnik tiež uvádza, že v sobotu 15. apríla predajné miesto v podchode na Hodžovom námestí zatvoria. Zákazníkov obslúžia na predajnom mieste na Hlavnej stanici. Počas Veľkonočných sviatkov, v piatok 14. apríla a v pondelok 17. apríla, zatvoria všetky predajné miesta.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona