Bratislavská mestská polícia kontrolovala prevádzkové hodiny podnikov

NETKY.SK • 14 Máj 2016, 13:38 • 2 min
Bratislavská mestská polícia kontrolovala prevádzkové hodiny podnikov

BRATISLAVA - Bratislavská mestská polícia kontrolovala v noci z piatka 13. na sobotu 14. mája dodržiavania prevádzkových hodín v podnikoch v Starom Meste.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej agentúru SITA informovala hovorkyňa mestskej polície Ľubomíra Miklovičová, policajti sa zamerali na podniky na Beblavého ulici, Židovskej ulici a na Obchodnej ulici. Zaevidovali šesť priestupkov, ktoré postúpili miestnemu úradu. Akcii trvala od 22:00 do 00:30 a zúčastnili sa na nej traja mestskí policajti. Pri kontrole spolupracovali s policajným zborom, inšpektorátom práce a finančnou správou.


Okrem toho sa mestskí policajti v piatok popoludní a podvečer zamerali i na kontrolu čistoty a poriadku na verejných priestranstvách Starého Mesta, a to najmä na miesta, kde sa nachádzajú bezdomovci a kde evidujú požívanie alkoholu. Policajti riešili 47 udalostí, z toho 25 priestupkov. Na Šafárikovom námestí zistili 10 prípadov porušenia všeobecne záväzného nariadenia o zákaze požívania alkoholu na verejných priestranstvách. Okrem toho páchatelia ničili kvetináče, ktoré osadil Magistrát hlavného mesta Bratislavy v decembri minulého roka. Mestská polícia zistila tiež viaceré porušenia všeobecne záväzného nariadenia o čistote a poriadku ako aj zákazu státia.


Počas akcie skontrolovala mestská polícia aj 22 vozidiel taxislužby. V ani jednom prípade sme nezistili nedostatky. Okrem Šafárikovho námestia sa zamerali aj na Námestie Franza Liszta (Predstaničné námestie), Námestie SNP, Krížnu či Vazovovu ulicu. Na podvečernej akcii sa zúčastnilo 12 príslušníkov mestskej polície.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies