Bratislavčan sa vyhrážal žene zabitím syna. Napokon ju znásilnil

NETKY.SK • 16 Február 2022, 12:27 • 2 min
Bratislavčan sa vyhrážal žene zabitím syna. Napokon ju znásilnil

BRATISLAVA - Polícia obvinila muža, ktorý prostredníctvom vyhrážok žiadal od poškodenej peniaze a pohlavný styk. Za zločin vydierania a znásilnenia hrozí 36-ročnému Bratislavčanovi trest na desať rokov.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Michal Szeiff.

 

img

 

Obvinený muž mal vo štvrtok 10. februára telefonicky kontaktovať 37-ročnú ženu, ktorej mal uviesť, že za spôsobenú škodu na motorovom vozidle – rozbitom čelnom skle – mu musí zaplatiť 130 eur a platiť mu bude každý mesiac. Rovnako pod vyhrážkami fyzickou likvidáciou jej príbuzných, jej syna, ako aj podpálením domu a inými vyhrážkami od nej požadoval pohlavný styk,“ priblížil hovorca.

 

Prečítajte si tiež: Pitva potvrdila príčinu smrti bývalého šéfa vojenskej rozviedky

 

Nasledujúci deň sa mala žena s mužom stretnúť v bratislavskej mestskej časti Lamač, pričom muž podľa polície pokračoval vo vyhrážkach, navyše ozbrojený nožom. „Následne došlo medzi nimi aj k pohlavnému styku v priestoroch kočikárne jedného z obytných domov,“ spresnil Szeiff.

 

 

Policajti muža zadržali a obmedzili na osobnej slobode. Po vykonaní potrebných úkonov a vznesení obvinenia ho umiestnili v cele policajného zaistenia. „Pretože bol zo strany vyšetrovateľa spracovaný aj podnet na väzobné stíhanie,“ doplnila polícia.

 

Možno vás zaujme: Záhada zo Spišskej Novej Vsi! Dievčinu mala po hádke zavraždiť vlastná matka

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies