BRATISLAVA: V čunovskom areáli Divoká voda budú pretekať kačice

NETKY.SK • 29 Jún 2012, 14:01 • 2 min
BRATISLAVA: V čunovskom areáli Divoká voda budú pretekať kačice

BRATISLAVA V čunovskom areáli Divoká voda budú pretekať kačice - Kultúra V areáli Divoká voda pri priehrade v Čunove sa v túto nedeľu (1. júla) od 12.

slovakia

left justify in out

img

V areáli Divoká voda pri priehrade v Čunove sa v túto nedeľu (1. júla) od 12.00 h uskutoční 5. ročník benefičného charitatívneho podujatia pod názvom Preteky kačíc 2012.
      Umelé žlté kačice budú súťažiť na divokej vode. Pripravené sú preteky kačíc jednotlivcov, ako aj firemných kačíc. Súčasťou budú aj raftové preteky firiem, známych osobností a starostov mestských častí Bratislavy. Počas celého podujatia je pripravený zábavný a kultúrny program pre deti aj dospelých. Deti si môžu vyskúšať športové aktivity aquaroller, aquazorbing a školu kajaku, Stand Up Paddle. „Výťažok z podujatia bude použitý na podporu aktivít, ktorým sa venujú neziskové organizácie ako sú Komunitná nadácia Bratislava, Materské centrum Bublinka, Mixklub a Mixáčik - nízkoprahové centrá, Občianske združenie PUNKT, Občianske združenie Ulita, Spoločnosť na pomoc osobám s autizmom a Výcviková škola pre vodiacich psov. Zapojené organizácie budú prezentovať svoju činnosť aj priamo na podujatí,“ uviedla Svatava Piatková z čunovského areálu.
      Každý účastník môže podporiť niektorú z neziskových organizácií tým, že si adoptuje súťažnú kačicu online na stránke pretekov alebo v deň podujatia priamo v areáli Divoká voda.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies