Bratislava sa rozlúči s letom veľkou kultúrnou fiestou

NETKY.SK • 10 September 2016, 18:15 • 2 min
Bratislava sa rozlúči s letom veľkou kultúrnou fiestou

BRATISLAVA - Bratislavčanov, ale aj návštevníkov hlavného mesta čaká počas nedele (11.9.) kultúrna rozlúčka na záver leta.

slovakia

left justify in out

Na Štúrovej ulici a Starom moste budú od 14.00 do 22.00 h prebiehať kultúrne akcie. Tie si vyžiadajú aj obmedzenia v mestskej hromadnej doprave.

 

„Leto sa pomaly končí, a preto sa s ním chceme adekvátne rozlúčiť. Tento rok sme pripravili novinku v podobe kultúrneho podujatia priamo v centre mesta. Bol by som rád, keby sa z tohto podujatia stala každoročná tradícia,“ uviedol primátor Bratislavy Ivo Nesrovnal. Ako dodal, na Štúrovej ulici, Šafárikovom námestí a Starom moste to bude žiť pouličnými atrakciami, divadelnými, hudobnými vystúpeniami, športovými exhibíciami, tvorivými dielňami, hrami a súťažami pre deti.

 

Pre návštevníkov podujatia sú pripravené vystúpenia DJ-ov, cirkusové atrakcie, exhibície bikerov a parkouristov. Súčasťou programu budú aj tanečné a hudobné workshopy. Na tvorivých dielňach sa budú môcť návštevníci venovať výrobe originálnych odliatkov či pečiatok Bratislavy, kvetinových čeleniek či originálnych tričiek. Pre deti sú zase pripravené cirkusové workshopy, rôzne súťaže a hry. Ďalšou atrakciou bude chodenie na chodúľoch. Pre dospelých budú pripravené adrenalínové jazdy na historickej drezine na Starom moste, pre deti príde aj kúzelník. O hudobné spestrenie večerného programu sa postarajú headlineri ako Hidden Road a S Hudbou Vesmírnou, Celeste Buckingham či Peter Bič Project.

 

Pre podujatie bude počas celej nedele vylúčená premávka električiek z a do Petržalky. Dopravné spojenie budú zabezpečovať náhradné autobusy označené ako „X“. Linka bude premávať z Vyšehradskej ulice po zastávku „Farského“ (Bosákova ul.) po trase linky č. 95. Ďalej k Nemocnici sv. Michala cez Most Apollo, Košickú, Mlynské nivy, Ul. 29. augusta, Cintorínsku (výstupište/nástupište liniek 202, 205), kde je možný prestup k električkám na Špitálskej ul. Električky číslo 1, 3, 4, 8 budú premávať po zmenených trasách.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies