Polícia upozorňuje na dopravné obmedzenia v hlavnom meste

NETKY.SK • 30 Júl 2012, 07:08 • 2 min
Polícia upozorňuje na dopravné obmedzenia v hlavnom meste

BRATISLAVA Polícia upozorňuje na dopravné obmedzenia v hlavnom meste - Doprava Polícia upozorňuje vodičov, že v piatok (3. 8.

slovakia

left justify in out

img

Polícia upozorňuje vodičov, že v piatok (3. 8.) sa budú v Bratislave pohybovať korčuliari v rámci akcie Bratislava inline, preto je nevyhnutné zvýšiť opatrnosť a rešpektovať pokyny policajtov, ktorí ich budú na trase presunu sprevádzať.
      V sobotu (4.8.) sa začne v celom kraji o 20.00 h policajná dopravná akcia, ktorá potrvá až do nedele (5.8.) do 4.00 h. Okrem vodičov bude polícia kontrolovať aj nemotorových účastníkov cestnej premávky. U vodičov bude pozornosť venovať predovšetkým tým, ktorí sú držiteľmi vodičského preukazu kratšie ako päť rokov.
      Polícia ďalej upozorňuje vodičov na opravu Prístavného mosta, ktorá bude trvať až do 26. augusta. Na moste bude v nočných hodinách obmedzená premávka a prejazd je možný len v jednom jazdnom pruhu.
      Čiastočne obmedzená premávka bude aj na Prievozskej ulici v križovatke s Bajkalskou ulicou, kde bude uzatvorený jazdný pruh pre autobusy z dôvodu opravy trolejového vedenia. Mestská hromadná doprava bude preto jazdiť po voľnej časti vozovky spolu s ostatnými vozidlami.
      Na Lamačskej ceste v smere do Mlynskej doliny bude do 30. septembra uzavretý pravý jazdný pruh kvôli výmene stĺpov trolejového vedenia.
      Informácie poskytla Petra Hrášková z Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave.

Zdroj:TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona