Bratislava plánuje opravy a údržbu ciest za 24 miliónov eur

NETKY.SK • 13 Jún 2016, 13:15 • 2 min
Bratislava plánuje opravy a údržbu ciest za 24 miliónov eur

BRATISLAVA - Hlavné mesto SR Bratislava vyhlásilo verejnú súťaž na opravy a údržbu ciest počas štyroch rokov za predpokladanú cenu 24 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty (28,8 mil. eur vrátane dane).

slovakia

left justify in out

Ide o súčasť realizácie projektu komplexného zabezpečenia udržateľnosti kvality komunikácií v Bratislave. Vyplýva to z informácií zverejnených vo Vestníku verejného obstarávania.


Zákazka je rozdelená na dve časti. Jedna je zameraná na plošné opravy komunikácií predbežne za 14,84 mil. eur a druhá na rutinnú a štandardnú údržbu komunikácií v objeme 9,16 mil. eur bez dane. Uchádzači môžu predkladať ponuky do 12. júla, lehota na ich otváranie je 25. júla, pričom rozhodnúť má elektronická aukcia. Hlavné mesto na základe výsledku tendra predpokladá uzavrieť rámcovú dohodu najviac s tromi účastníkmi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies