Bratislava má priamu leteckú linku do Dubaja

NETKY.SK • 9 December 2014, 15:39 • 2 min
Bratislava má priamu leteckú linku do Dubaja

BRATISLAVA - Bratislava má priame letecké spojenie do Dubaja a späť. Na Letisku M. R. Štefánika dnes slávnostne inaugurovali let spoločnosti flydubai, ktorá bude spájať slovenské hlavné mesto s Dubajom v Spojených arabských emirátoch (SAE).

slovakia

left justify in out

Leteckú linku už od 6. decembra využili prvé desiatky cestujúcich. Nové spojenie považuje Stanislav Bujnovský z Letiska M. R. Štefánika za úspech. "Ide o prvé priame letecké spojenie z Bratislavy do Dubaja," zdôraznil na dnešnej tlačovej konferencii v Bratislave. Ghaith Al Ghaith zo spoločnosti flydubai doplnil, že dopravca otvoril tento týždeň päť nových liniek. Celkovo spoločnosti v roku 2014 pribudlo 23 nových spojení.
     

V priebehu decembra sa lieta z Bratislavy do Dubaja dvakrát do týždňa, v januári to bude trikrát týždenne. A to v utorok, stredu a v sobotu. Let z Bratislavy do Dubaja trvá 5 hodín a 30 minút, let z Dubaja do Bratislavy 6 hodín a 10 minút.
     

V roku 2013 prepravila spoločnosť flydubai 6,82 milióna pasažierov. Dopravca lieta od roku 2009, má 42 lietadiel a prevádzkuje linky do viac ako 85 miest v 45 krajinách Stredného východu, Golfského zálivu, Afriky, Kaukazu či Strednej Ázie, Európy a Indie.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona