Bratislava má nový festival, 13. a 14. mája vypukne Urpiner Pressburger Fest. Vyhrajte naň lístky!

NETKY.SK • 7 Máj 2022, 14:00 • 2 min
Bratislava má nový festival, 13. a 14. mája vypukne Urpiner Pressburger Fest. Vyhrajte naň lístky!

Prichádza nový multižánrový mestský festival! V Petržalke na Dostihovej dráhe zahrajú skvelí interpreti, na svoje si prídu aj fanúšikovia. Pre nich je pripravená špeciálna gastro zóna, najlepšie slovenské pivo a nebudú chýbať ani súťaže o zaujímavé ceny.

slovakia

left justify in out

Chýba Vám festivalová zábava priamo v Bratislave? Už nemusí! Urpiner Pressburger Fest si kladie za cieľ priniesť festivalovú atmosféru priamo do hlavného mesta. Práve preto sa festival bude konať v areáli Závodiska – Dostihovej dráhy v Petržalke, ktorá je obľúbeným vychádzkovým miestom mnohých obyvateľov Bratislavy.

 

img

 

„Pre organizáciu Urpiner Pressburger Festu rozhodol fakt, že Bratislava nedisponovala multižánrovým hudobným hromadným podujatím. Tradičné slovenské festivaly majú totiž svoje zázemie v iných mestách Slovenska. Túto skutočnosť sme sa rozhodli zmeniť a vytvoriť hudobný festival priamo v Bratislave, aby si ľudia mohli vychutnať festivalovú zábavu bez potreby cestovania mimo nášho mesta,“ vysvetľuje jeden z organizátorov festivalu Jozef Benkovský.  

 

img

 

Na festivale vystúpia interpreti skutočne rôznych žánrov. Svoj set predvedie jeden z najpopulárnejších slovenských raperov  EGO, skupina Le Payaco, obľúbenec Adam Ďurica, punkrockeri Zóna A, legendárny Ventil SK a kapely Karpina, Hrdza, Kochanski, Balkansambel a Jozefovekone. 

 

„Výber účinkujúcich spočíval v snahe vyhovieť čo možno najširšiemu publiku, pretože každý divák preferuje iný hudobný štýl, takže pestrosť interpretov bol zámer. Zodpovednosť za tvorbu line-upu bola na celom našom tíme, nakoľko sa opäť prejavila rozmanitosť hudobných štýlov u jednotlivých ľudí,“ hovorí Jozef Benkovský.  

 

img

 

Aby bola zábava kompletná, čaká na návštevníkov pestrá ponuka Pressburger gastro zóny. Po kvalitnej nádielke pre chuťové poháriky bude v pozore tím hasičov nápojovej zóny Urpiner a Baldovská.

 

„Gastronómia je veda, z čoho vyplývalo vskutku náročné zamýšľanie sa nad skladbou ponúkaných pochúťok. Avšak podarilo sa zabezpečiť zaujímavý mix od tradičných dobrôt, ako sú plnené pirohy alebo čerstvé langoše, až po obľúbené moderné burgre. Samozrejme nesmie chýbať ponuka dezertov,“ pozýva Jozef Benkovský.  

 

img

 

Mix hudobných štýlov budú sprevádzať súťaže o zaujímavé ceny od vecných darčekov až po vstupenky na atraktívne koncerty počas leta. Do prvej súťaže o štýlový smartfón Samsung Galaxy Z Flip od partnera TPD sú zaradené všetky zakúpené vstupenky. Nenechajte si ujsť fantastickú festivalovú atmosféru priamo v hlavnom meste. Príjemné prostredie situované v obkľúčení zelene zabezpečí spolu s výdatnou hudobnou nádielkou ten správny zážitok a naladí všetkých návštevníkov na tú správnu vlnu.

 

 

Všetky informácie o festivale nájdete tu:  https://pressburgerfest.sk/

 

Vstupenky na festival sa dajú kúpiť na predpredaj.sk tu: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/urpiner-pressburger-fest-2022-05-13/?fbclid=IwAR2F0IyZ40N8pV0RrIqPQaeL-I72HlCs71KLP0WZBtty0C3HAcN9Z1Dec8c

 

Vyhrajte vstupenky na festival na našom Facebooku alebo Instagrame

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies