Bratislava bude v sobotu dejiskom ružového pochodu proti rakovine prsníka

NETKY.SK • 17 Jún 2016, 09:13 • 2 min
Bratislava bude v sobotu dejiskom ružového pochodu proti rakovine prsníka

BRATISLAVA - V sobotu 18. júna sa v Bratislave uskutoční tradičný Avon Pochod, na ktorom sa každoročne zúčastňujú tisícky ľudí. Pochodujúci v rámci 8. ročníka charitatívnej akcie opäť vyjadria podporu a spolupatričnosť ženám a ich rodinám, ktoré bojujú s rakovinou prsníka.

slovakia

left justify in out

Odhodlanie a chuť bojovať im dodajú aj bojovníčky - tváre tohtoročnej kampane, pacientky, ktoré sa popasovali s rakovinou prsníka. Na podujatí môžu všetci pochodujúci podporiť boj za zdravé prsia a šíriť pozitívnu energiu, ktorá posilní ďalšie ženy trpiace týmto ochorením.

 

Program sa začne registráciou o 12.00 h pri OC Eurovea. Ružový pochod odštartuje o 14.00 h. Jeho trasa povedie z námestia pri obchodnom centre cez Starý most, Tyršovo nábrežie a naspäť cez Most SNP k Eurovei. Trasa je vhodná aj pre malé deti, pochodovať sa bude približne hodinu. Na pochodujúcich čaká viacero sprievodných akcií, pre najmenších bude pripravená aj detská zóna.

 

O hudobný program sa postarajú umelci a skupiny ako Ema Drobná, Beáta Dubasová so skupinou, Vidiek, Gladiator, Samuel Tomeček & band, Bystrík Banda, detský folklórny súbor Klnka a Campana Batucada so svojou bubnovou šou. Ružový pochod svojou účasťou podporia ambasádorky a ambasádori projektu, medzi nimi napríklad Jana Kirschner, Ada Straková, Maroš Kramár, Alena Heribanová, Beáta Dubasová, Karin Habšudová a mnohí ďalší.

 

Vstupenkou na pochod je dámske, pánske a detské Tričko proti rakovine prsníka 2016. Zakúpiť si ho môžu záujemcovia priamo na mieste konania podujatia. Zisk z predaja poputuje na konto verejnej zbierky realizovanej občianskym združením Zdravá žena. Použitý má byť na programy prevencie a boja proti rakovine prsníka. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies