Bratislava bude 7. júna patriť boju proti rakovine prsníka

NETKY.SK • 1 Jún 2014, 19:05 • 2 min
Bratislava bude 7. júna patriť boju proti rakovine prsníka

BRATISLAVA - Budúci víkend budú priaznivci opäť v Bratislave pochodovať v rámci charitatívneho podujatia AVON Pochod proti rakovine prsníka.

slovakia

left justify in out

Šiesty ročník podujatia je naplánovaný na sobotu 7. júna, uvádza sa to v tlačovej správe, ktorú agentúre SITA poskytla Kateryna Matušková zo spoločnosti Neopublic Porter Novelli. Pochod je súčasťou celosvetovej iniciatívy, ktorú aj tento rok podporia známe tváre na čele s topmodelkou Danielou Peštovou. Charitatívne podujatie symbolizuje vyjadrenie podpory v boji proti rakovine prsníka, jeho cieľom je tiež získavanie finančných prostriedkov určených na projekty zamerané na boj proti tomuto ochoreniu a tiež vyjadruje spolupatričnosť ženám, ktoré s rakovinou prsníka bojujú.

 

Vstupenkou na AVON pochod je Tričko proti rakovine prsníka 2014, ktorého kúpou každý pochodujúci prispieva na konto verejnej zbierky AVON proti rakovina prsníka. Tričko si možno kúpiť prostredníctvom svojej AVON Lady/ AVON Gentlemana, objednať v e-shope na stránke www.zdraveprsia.sk alebo priamo na mieste konania AVON Pochodu od 13:00. Všetky získané finančné prostriedky z predaja budú použité na aktivity a projekty venované na podporu boja proti rakovine prsníka. 

 

AVON Pochod proti rakovine prsníka sa začne o 13:00 na námestí Eurovea v Bratislave, potrvá do 15:00. Jeho trasa povedie historickým centrom Bratislavy a ukončí sa opäť na námestí pred bratislavským nákupným centrom. Na pochodujúcich čaká okrem bohatého sprievodného programu na štarte a v cieli aj stretnutie so známymi slovenskými osobnosťami spoločenského života, ktoré sú tvárami AVON Pochodu proti rakovine prsníka. Pochod svojou účasťou podporí Jana Kirschner, Hana Rapantová, Beáta Dubasová, Karin Habšudová, Henrieta Mičkovicová, Nora Beňačková, Alena Heribanová, Bruno Ciberej, Maroš Kramár, Petra Polnišová, Zlatica Puškárová, Kveta Horváthová a Roman Juraško. V rámci programu sa zúčastnení môžu tešiť na pestrý program v podaní Jany Kirschner, Pavla Hammela či Roba Pappa a Bystríka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies