Bratia vykradli novinový stánok, spôsobili škodu viac ako 3-tisíc eur

NETKY.SK • 14 December 2015, 14:56 • 2 min
Bratia vykradli novinový stánok, spôsobili škodu viac ako 3-tisíc eur

BRATISLAVA - Poverený príslušník Obvodného oddelenia z Ilavy obvinil dvoch bratov z Levoče vo veku 28 a 30 rokov z krádeže vo forme spolupáchateľstva.

slovakia

left justify in out

Bratia vykradli novinový stánok, čím spôsobili škodu 3 364 eur, agentúru SITA informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová. Dvadsaťosemročný Adrián, ktorý teraz žije v Ilave spolu s 30-ročným Ľubošom žijúcim v Bratislave vykradli stánok ešte 9. septembra v noci. Ukradli alkohol, cigarety, zapaľovač a výherné žreby. Ukradnuté veci ponúkli na predaj svojim známym za nižšie ceny. Žreby Adrianova družka zotrela. Keďže boli niektoré výherné, chcela si výhru vybrať. "To sa jej však nepodarilo, pretože poškodený dal pokyn svojim zamestnancom, aby ho v prípade väčšej výhry kontaktovali a telefonicky si v sídle firmy overovali, či nepochádzajú žreby z krádeže," uviedla Antalová. Preto sa žene nepodarilo vybrať si žiadnu výhru. Obom bratom hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies