Bratia obludy: Najmenej 10 rokov znásilňovali sestru!

NETKY.SK • 15 Marec 2013, 09:41 • 2 min
Bratia obludy: Najmenej 10 rokov znásilňovali sestru!

PRAHA - Neobvyklý prípad mučenia a sexuálneho násilia využívajú kriminalisti z juhočeského Písku.

slovakia

left justify in out

Dvaja bratia vo veku 57 a 44 rokov mali najmenej desať rokov sexuálne zneužívať svoju medzičasom 49-ročnú sestru. Tá zo strachu nič neprezradila, podozrenie vyjadril na polícii svedok zo susedstva, informuje internetový server iDNES.cz. K opakovanému znásilňovaniu malo dochádzať od roku 2003, nie je však vylúčené, že už skôr, a to v dvoch obciach v okolí Písku.

Trojica žila najskôr v spoločnej domácnosti. Mladší z bratov je však už dlhší čas umiestnený v špecializovanom zariadení pre duševne chorých, odkiaľ mal však povolené vychádzky.

"Jeden z bratov mal niekoľkokrát pohlavný styk so sestrou, a to pod hrozbou násilia. Žena sa brata bála a nič neoznámila," cituje server slová policajnej hovorkyne Kamily Čuřínovej Ingrišovej. Podobne údajne konal aj druhý z bratov.

Policajné vyšetrovanie komplikujú neštandardné podmienky, v ktorých žijú členovia rodiny. Jeden z mužov vo februári tohto roku napadol sestrinho psa, ktorého zranil a potom čiastočne zakopal do zeme. Zúbožené zviera vyslobodil svedok až po štyroch dňoch, avšak veterinári ho museli utratiť.

Kým na staršieho z bratov už kriminalisti podali návrh na vzatie do väzby, mladší zostáva v spomínanom špecializovanom zariadení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona