Brat sa chcel pomstiť 49-ročnej sestre, skončil v policajnej cele

NETKY.SK • 18 Október 2013, 12:11 • 2 min
Brat sa chcel pomstiť 49-ročnej sestre, skončil v policajnej cele

TRENČÍN – Z prečinu porušovania domovej slobody obvinil trenčiansky vyšetrovateľ 56-ročného muža z okresu Trenčín. V noci sa pokúsil vniknúť do domu svojej 49-ročnej sestry, ktorá na neho predtým podala trestné oznámenie. Brat sa jej rozhodol pomstiť.

slovakia

left justify in out

Ako dnes TASR informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, viackrát súdne trestaný muž vošiel 15. októbra pred polnocou neoprávnene na oplotený súkromný pozemok svojej sestry a pokúšal sa dostať do domu. Nepodarilo sa mu dostať cez zamknuté dvere, tak rozbil plastové stoličky pri prístavbe domu. "Keď počul, že majiteľka domu volá políciu, pokúsil sa ujsť. Policajti ho však zadržali," skonštatovala Antalová. 

Ako dodala, majiteľke domu spôsobil škodu vo výške 50 eur. "Vyšetrovateľ spracoval návrh na jeho väzobné stíhanie, čo sudca okresného súdu akceptoval a vo štvrtok (17. 10.) ho eskortovali do väzby," uzavrela hovorkyňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies